Home Krimpfolie

Krimpfolie

Krimpfolie is het ultieme verpakkings- en beschermingsmateriaal. Het wordt perfect gekrimpt rond stellingen, machines, citernes, masten, boten, … 

Naast de mechanische sterkte beschermt krimpfolie beter tegen (barre) weersomstandigheden. Dankzij zijn esthetische meerwaarde wordt het vaak gebruikt op werven in een stedelijke omgeving. 

Dit kwaliteitsmateriaal wordt dan ook wereldwijd in diverse sectoren gebruikt vanwege zijn sterkte, duurzaamheid en veelzijdigheid.

Standaard krimpfolie

Onze standaard krimpfolie bestaat in witte en transparante uitvoering. Vaak wordt de witte verie voorgeschreven in stedelijke omgevingen, waar krimpfolie niet alleen een esthetische waarde biedt, maar ook de bewoners afschermt van risico's.

Vlamvertragende krimpfolie

Vlamvertragende krimpfolie herleidt het risico op brand tot een absoluut minimum. Vaak is het ook een wettelijke vereist voor projecten. Onze vlamvertragende krimpfolies beantwoorden aan de wettelijke normen en brandclassificaties.

Krimpfolie voor elke behoefte

Bij Javer begrijpen we dat elke klant andere behoeften en ervaringen heeft. Daarom bieden we een breed scala aan krimpfolieproducten, geschikt voor verschillende toepassingen en sectoren. Ons team staat klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en een snelle levering.

Voordelen

Het ultieme materiaal voor verpakking en bescherming

Dankzij de unieke eigenschap van verticale (60%) en horizontale (45%) krimp, kan krimpfolie door warmtebehandeling perfect strak worden opgespannen. Dat resulteert in een strakkere en stevigere pasvorm dan bij soortgelijke producten. 

De folie behoudt bovendien zijn krimpkracht en is uitzonderlijk bestand tegen extreme weersomstandigheden, zoals hevige neerslag of sterke windstoten.

Superieure bescherming

Krimpfolie biedt uitstekende bescherming tegen externe elementen. Uw projecten worden beschermd tegen wind, regen, stof en vuil. Deze bescherming garandeert dat uw werkruimte of materiaal veilig en schoon blijft, ongeacht de omstandigheden.

Vlamvertragend en UV-resistent

Er bestaan ook vlamvertragende varianten van krimpfolie, wat essentieel is voor projecten waar brandveiligheid van cruciaal belang is. 

Daarnaast is krimpfolie UV-resistent, wat zorgt voor een langere levensduur en betere prestaties, zelfs onder blootstelling aan zonlicht.

Efficiënt en gebruiksvriendelijk

Werken met krimpfolie is efficiënt werken. De folie last en kleeft eenvoudiger aan elkaar, wat een snelle realisatie mogelijk maakt. 

U bespaart niet alleen tijd, maar ook arbeidskosten, wat uiteindelijk leidt tot hogere productiviteit en kostenbesparing op uw projecten.

Krimpfolie of steigerzeil?

Twijfelt u tussen krimpfolie of steigerzeilen voor uw project? Krimpfolie biedt verschillende voordelen t.o.v. steigerzeilen:

- Visueel aantrekkelijker: doordat krimpfolie krimpt bij verhitting, staat het materiaal strakker gespannen, waardoor het er mooier uitziet dan een zeil. 

- Duurzamer: over het algemeen gaat krimpfolie een stuk langer mee dan steigerzeilen. Doordat u het minder snel hoeft te vervangen, is het dus ook een voordeliger product.

Meer informatie? Offerte? Gratis staal?

Contacteer ons vandaag nog via info@javer.be, bel naar +32 (0)56 44 64 01 of vul ons contactformulier in.

Accessoires voor krimpfolie

Krimpfolie van de juiste kwaliteit is één, de correcte plaatsing is twee. Met de juiste accessoires wordt het plaatsen van krimpfolie een stuk eenvoudiger. 

Contacteer ons gerust voor meer informatie over accessoires.

Blog

Voor 11 uur besteld = dezelfde dag verstuurd

Voor 11 uur besteld = dezelfde dag verstuurd

Nieuws

Dankzij onze goede relaties met onze transporteurs, zijn we nu in staat om orders die voor 11 uur geplaatst worden nog dezelfde dag te versturen.

Lees meer

Referenties

Renovatie kasteel van Ashford
Krimpfolie

County Mayo, Ierland

Renovatie kasteel van Ashford

Lees meer
Renovatie kathedraal van Rouen
Krimpfolie

Rouen

Renovatie kathedraal van Rouen

Zandstraalwerken Pont du Port à l’Anglais
Krimpfolie

Vitry-sur Seine

Zandstraalwerken Pont du Port à l’Anglais

Asbestverwijdering Pont de Viaur
Krimpfolie

Viaur

Asbestverwijdering Pont de Viaur