Home Krimpfolie Voordelen

Voordelen

De vele voordelen van krimpfolie

Krimpfolie staat bekend als een revolutionair beschermingsmateriaal binnen de verpakkings- en beschermingsindustrie. Het biedt niet alleen een superieure bescherming voor een breed scala aan projecten, maar het is ook bijzonder veelzijdig en kostenefficiënt.  

Ontdek de vele voordelen van krimpfolie.

Een revolutie in beschermend materiaal

Dankzij de unieke eigenschap van verticale (60%) en horizontale (45%) krimp, kan krimpfolie door warmtebehandeling perfect strak worden opgespannen. Dat resulteert in een strakkere en stevigere pasvorm dan bij soortgelijke producten.  

De folie behoudt bovendien zijn krimpkracht en is uitzonderlijk bestand tegen extreme weersomstandigheden, zoals hevige neerslag of sterke windstoten.

Superieure bescherming

Krimpfolie biedt uitstekende bescherming tegen externe elementen. Uw projecten worden beschermd tegen wind, regen, stof en vuil. Deze bescherming garandeert dat uw werkruimte of materiaal veilig en schoon blijft, ongeacht de omstandigheden.

Vlamvertragend en UV-resistent

Er bestaan ook vlamvertragende varianten van krimpfolie, wat essentieel is voor projecten waar brandveiligheid van cruciaal belang is. 

Daarnaast is krimpfolie UV-resistent, wat zorgt voor een langere levensduur en betere prestaties, zelfs onder blootstelling aan zonlicht.

Efficiënt en gebruiksvriendelijk

Werken met krimpfolie is efficiënt werken. De folie last en kleeft eenvoudiger aan elkaar, wat een snelle realisatie mogelijk maakt. U bespaart niet alleen tijd, maar ook arbeidskosten, wat uiteindelijk leidt tot hogere productiviteit en kostenbesparing op uw projecten. 

Een correcte plaatsing is noodzakelijk om een optimaal resultaat te bekomen. Bekijk zeker eens onze pagina met tips & tricks.

Meer informatie? Offerte nodig? 

Contacteer ons vandaag nog via info@javer.be, bel naar 056 44 64 01 of vul ons contactformulier in.

Blog

Voor 11 uur besteld = dezelfde dag verstuurd

Voor 11 uur besteld = dezelfde dag verstuurd

Nieuws

Dankzij onze goede relaties met onze transporteurs, zijn we nu in staat om orders die voor 11 uur geplaatst worden nog dezelfde dag te versturen.

Lees meer

Referenties

Renovatie kasteel van Ashford
Krimpfolie

County Mayo, Ierland

Renovatie kasteel van Ashford

Lees meer
Renovatie kathedraal van Rouen
Krimpfolie

Rouen

Renovatie kathedraal van Rouen

Zandstraalwerken Pont du Port à l’Anglais
Krimpfolie

Vitry-sur Seine

Zandstraalwerken Pont du Port à l’Anglais

Asbestverwijdering Pont de Viaur
Krimpfolie

Viaur

Asbestverwijdering Pont de Viaur